9/9

Karrimor

karrimor

Продукти Karrimor

Основана през 1946 г. от Чарлз Парсънс, Мери Парсънс и Грейс Дейвис, Karrimor има скромно начало - просто ръчно ушити памучни чанти за патици.

От Karrimor са произвеждали радикално оборудване и облекло за открито в своята история. Иновативната раница Haston Alpiniste от 70-те години се превръща в най-известната алпийска раница в историята. През 80-те години на миналия век пионерските спортни ботуши Karrimor (KSB) бяха първите, изработени от лека материя.

Сега световно известни, британските специалисти в оборудването за приключения на открито все още се стремят към високи стандарти и иновативен дизайн. Бранда произвежда широка гама от раници, обувки за ходене Karrimor, предпазни ботуши, раници, спални чували, оборудване за готвене, палатки, външно облекло, обувки за сняг, оборудване за къмпинг, маратонки и всичко останало, от което може да имате нужда за едно приключение на открито.

Джеймс Кракнел е настоящият посланик на Karrimor. Той е гребец, олимпиец и авантюрист. Екип от елитни спортисти има ключова роля за дизайна на продуктите, както и имат възможността да тестват моделите в едни от най-суровите климатични условия.

Karrimor има репутация на сериозен и класен бранд, комбиниращ издръжливост и най-съвременна технология с над 60-годишен опит.

Доставка
Цена
Цвят
Р-р мъжки обувки
Р-р мъжки дрехи
Р-р дамски обувки
Р-р дамски дрехи
Р-р детски обувки
Р-р детски дрехи
Сезон